De gemeentelijke sportzaal Brede School in Malden is te huur voor sportdoeleinden of particulier gebruik, zoals een sportief kinderfeestje. Onder schooltijd is de sportzaal meestal bezet door het basisonderwijs.

De sportzaal is ingericht en geschikt voor gymonderwijs en voor badminton, volleybal en basketbal. Ook zaalvoetbal, gymnastiek, tennis, hockey en diverse vechtsporten zijn toegestaan, maar hiervoor zijn de facilitaire voorzieningen zoals doelen en attributen niet aanwezig.

Reserveren sportzaal

Voor het reserveren van de sportzaal kunt u contact opnemen met Shirley van der Heijden, telefoonnummer 14 024 of via een e-mail aan heumen@heumen.nl. Geef in uw e-mail het volgende aan:

  • Wanneer u de sportzaal wilt huren (datum/tijd)
  • Waarvoor u de zaal wilt gebruiken
  • Uw naam, adres en telefoonnummer

U krijgt bericht wanneer de sportzaal voor u is gereserveerd. Als de sportzaal niet beschikbaar is, staat in de e-mail welke andere mogelijkheden er zijn. U krijgt altijd een bevestiging per e-mail. In deze e-mail staat vervolgens ook hoe u de huur kunt voldoen.

Tarieven

  • Incidenteel: € 28,70 per uur
  • Vast (30 weken of meer): € 24,30 per uur

Huurvoorwaarden en huisregels

Voor de huur van de sportzaal gelden huurvoorwaarden en huisregels. Wanneer u een overeenkomst aangaat tot het huren van de sportzaal, gaat u automatisch akkoord met deze huurvoorwaarden en huisregels.

Afmetingen sportzaal

De sportzaal heeft een vloeroppervlakte van 29,89 m x 16,27 m x 7 m (lengte x breedte x hoogte). Voor gymonderwijs is de zaal door een scheidingswand te verdelen in twee kleinere zalen van 13,84 m x 16,27 m x 7 m.

Materialen

Toestellen uit de bergingen mag u op eigen risico lenen en gebruiken. U moet deze na gebruik weer netjes in de bergingen terugplaatsen. Voor klein materiaal als ballen, lintjes, hoepels en rackets moet u zelf zorg dragen.

Adres

De ingang van de sportzaal is gelegen aan de Broeksingel 86A te Malden.