Met de subsidie buitensportaccommodatie wil de gemeente verenigingen in de gehele gemeente financieel ondersteunen bij het opknappen van en investeren in buitensportaccommodaties. De subsidie is bedoeld voor de voetbal-, korfbal-, tennis- en hockeyverenigingen.

De subsidie kan bestaan uit een bijdrage aan de vervanging of vernieuwing van uw accommodatie. U kunt ook denken aan het opknappen van velden, banen of kleedkamers, of het realiseren van trainings- of baanverlichting. Maar ook de bouw van een fietsenstalling of kantine kan onderdeel zijn van de aanvraag.

Subsidie aanvragen

De subsidie moet u vóór 1 juli aanvragen voor een subsidieaanvraag een jaar later. Bijvoorbeeld wanneer u voor het 2021 subsidie wilt aanvragen, dan moet uw aanvraag uiterlijk 1 juli 2020 bij de gemeente zijn. Dit kan met e-Herkenning via onderstaand formulier.

eHerkenning linkAanvraagformulier subsidie buitensportaccommodatie

Hoogte subsidie

De hoogte van de subsidie hangt af van wat u aanvraagt en het percentage leden van de vereniging dat in de gemeente Heumen woont. U leest hierover meer in de Subsidieregeling investeringssubsidies buitensportaccommodaties 2019(externe link).

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met Rick van der Geugten, via 14 024 of stuur een e-mail naar: rvdgeugten@heumen.nl.