Een trouwambtenaar heeft een veelzijdige rol. Goed luisteren naar jullie wensen, het schrijven van een liefdevolle tekst én het mooi presenteren van de trouwceremonie. Juist deze combinatie is waarom ik dit zo ontzettend leuk vind om voor jullie te mogen doen!

Mijn naam is Brigitte van Wees, kinderfotograaf, zelfstandig trouwambtenaar en nu ook BABS voor de gemeente Heumen.

Een van mijn beste vriendinnen vroeg mij een paar jaar geleden of ik haar wilde trouwen. Ik was vereerd en ben ervoor gegaan. Fantastisch vond ik het! Mijn missie was geboren: voor bruidsparen een unieke, persoonlijke, romantische én gezellige ceremonie organiseren.
We starten samen met een uitgebreid persoonlijk gesprek. Zo leren we elkaar op een ontspannen manier kennen en praten we over jullie geschiedenis, jullie werk en jullie dromen. En natuurlijk bespreken we jullie wensen voor de ceremonie zelf.

Daarna wordt het verhaal door mij geschreven, jullie verhaal, en daarbij gebruik ik ook graag een beetje humor. Indien gewenst is er zeker ook ruimte om aandacht te geven aan de relatie die jullie hebben met de belangrijkste personen in jullie leven. Uiteraard heeft de officiële trouwbelofte een belangrijke plek in dit geheel. 

Bij de ceremonie zelf creëer ik op een enthousiaste en stijlvolle manier die sfeer die bij jullie, de hoofdpersonen, past. Zodat natuurlijk jullie als bruidspaar, maar ook alle aanwezigen, ervan kunnen genieten.

Mijn doel is dat jullie kunnen terugkijken op een onvergetelijke en bijzondere ceremonie tijdens een van de belangrijkste dagen van jullie leven !

Is uw keuze op Brigitte gevallen? Geef uw voorkeur aan ons door als u de trouwdatum reserveert.