Wilt u op 14, 15 of 16 maart gaan stemmen maar heeft u geen vervoer? Dan kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur een rit reserveren via Buurtvervoer Heumen. De chauffeur haalt u op en brengt u naar de dichtstbijzijnde stemlocatie. De chauffeur wacht totdat u uw stem heeft uitgebracht en brengt u dan weer thuis. Deze rit is om het stemmen toegankelijker te maken eenmalig gratis.

Wilt u een rit aanvragen?

U vraagt een rit telefonisch aan via de planner van Buurtvervoer Heumen: (06) 38 27 82 31. Buurtvervoer Heumen is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Let op: de beschikbare auto’s zijn in verband met andere sociale ritten alleen te reserveren tussen 11.00 en 15.00 uur. En vol is vol! 

Wat is Buurtvervoer Heumen?

Buurtvervoer Heumen is toegankelijk voor elke inwoner van gemeente Heumen. In opdracht van de gemeente voert Malderburch dit lokaal vrijwilligersvervoer uit. Onze vaste vrijwillige chauffeurs dragen bij aan een persoonlijke en vertrouwde sfeer. Ze brengen u graag van deur tot deur. Met Buurtvervoer kunt u reizen op werkdagen van 08:30 tot 18:00, binnen de gemeentegrenzen of naar het CWZ of Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Wilt u meer weten over de voordelen van Buurtvervoer? Of voor uw vervolgritten een vervoerspas aanvragen? Kijk dan op www.buurtvervoerheumen.nl.