Een ritje naar de winkel, kapper, huisarts, het ziekenhuis of een bezoekje aan familie; het kan allemaal met Buurtvervoer. Vrijwilligers van Buurtvervoer zorgen dat iedereen in onze gemeente zijn of haar bestemming bereikt. Hiervoor zijn wel voldoende planners en chauffeurs nodig. Komt u als vrijwilliger ons team versterken?

Wat doet een planner?

Als planner plant u ritjes voor Buurtvervoer. Mensen die gebruik willen maken van Buurtvervoer bellen u. U bespreekt de tijd en bestemming en zet dit via de computer in de planning. Zo zorgt u ervoor dat de chauffeurs weten wanneer ze waarheen moeten rijden.

Wat doet een chauffeur?

U brengt inwoners uit onze gemeente naar hun bestemming. Het gaat om ritjes binnen de gemeente of naar ziekenhuizen in Nijmegen. Buurtvervoer beschikt over twee auto’s (beiden automaat): een elektrische Nissan Evalia MPV en een Volkswagen Sportsvan (benzine). U start altijd vanuit Malden, daar staan de voertuigen geparkeerd.

Iets voor u?

Ga voor een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheden naar www.heumen.nl/chauffeur en www.heumen.nl/planner. Of bel de planning van Buurtvervoer Heumen: tel. 06 – 38 27 82 31 en laat uw
gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Mailen kan ook: buurtvervoer@heumen.nl.