Contact en advies

De gemeente Heumen is gunstig gelegen aan de zuidrand van Nijmegen met een goede ontsluiting via de A73. Mooie natuur en een diversiteit aan landschappen zijn nooit ver weg. De gemeente heeft daarom een bloeiende recreatieve sector en is relatief rijk aan allerhande dienstverleners. Daarbij zijn de Heumense bedrijventerreinen verrassend veelzijdig en is de detailhandel goed vertegenwoordigd met het Winkelcentrum in Malden. Kortom een mooie plek om te ondernemen.

Bent u op zoek naar informatie, dan is René Joosten het centrale aanspreekpunt voor het bedrijfsleven. Hij zorgt voor de interne begeleiding en coördinatie van verzoeken van bedrijven. Met andere woorden: hij kan bedrijven de weg wijzen in de gemeentelijke organisatie.

U kunt de heer Joosten bereiken via 06-30398961 of via rjoosten@heumen.nl.

Nieuwsbrief Bedrijvig Heumen

Als u de digitale nieuwsbrief Bedrijvig Heumen wilt ontvangen, met nieuws en nuttige tips, kunt u zich per mail aanmelden: bedrijvig@heumen.nl.

Bedrijvenregister en inkoop- en aanbesteding

Alle bedrijven die geïnteresseerd zijn in opdrachten voor de gemeente Heumen kunnen zich aanmelden voor het bedrijvenregister. Omdat het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente Heumen mede als doelstelling heeft de lokale en regionale economie te stimuleren, willen wij met name lokale en regionale bedrijven vragen hun belangstelling kenbaar te maken. Meer informatie vindt u op de pagina Bedrijvenregister.

Financiële ondersteuning en advies

Wilt u een krediet of denkt u in aanmerking te komen voor een uitkering voor startende ondernemers? Of zit u als ondernemer in zwaar weer? Dan kunt u terecht bij onze ondernemersconsulent. Kijk voor meer informatie op de pagina bijstand voor zelfstandigen aanvragen.

Belastingen

Voor vragen over belastingen kijkt u op de pagina Belastingen.

Op zoek naar personeel

Voor meer informatie over het werven van personeel kijkt u op de pagina Op zoek naar personeel.