Een alleenstaande moeder vertelt: “Ik zit in de schuldsanering, werk en sta er alleen voor in de opvoeding van mijn drie kinderen. Elke dag word ik geconfronteerd met mijn financiële problemen. De hulp die Stichting Leergeld mij heeft gegeven, zie ik als een groot geschenk. Het heeft er voor gezorgd dat er een last van mijn schouders is gevallen.”

Stichting Leergeld De Stuwwal helpt

Deze alleenstaande moeder is niet de enige die zich grote zorgen maakt hoe ze haar kinderen – net als alle andere kinderen - kan laten meedoen aan allerlei activiteiten. Stichting Leergeld De Stuwwal helpt ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Zij verzorgt financiële ondersteuning voor de aanschaf van schoolspullen, bijdragen voor een vakantiekamp, contributie voor de sportclub en muziekles of bijvoorbeeld zwemles. Het doel van Stichting Leergeld is om te voorkomen dat kinderen worden uitgesloten van allerlei activiteiten die voor hun vriendjes en vriendinnetjes vanzelfsprekend zijn.

Hoe vraagt u hulp aan?

Herkent u zich in dit verhaal en lukt het u ook niet om uw kinderen aansluiting te laten vinden bij activiteiten van hun vriendjes? Aarzel dan niet en neem contact op met de stichting. Een aanvraagformulier is te vinden op www.leergeld.nl/destuwwal of bel met (06) 53 38 74 56.