Sinds 2001 ben ik trouwambtenaar, een mooie functie naast mijn werk op een gemeentelijke afdeling sociale zaken. 

Ik voel mij elke keer weer bevoorrecht dat ik een steentje mag bijdragen aan de voor het bruidspaar zo belangrijke dag in hun leven. Ieder paar heeft een eigen verhaal met een verleden en hopelijk een geweldige toekomst samen. Elke keer ben ik weer echt benieuwd naar het verhaal. Dat unieke verhaal van het bruidspaar is voor mij namelijk de basis voor mijn toespraak.

Ik hoor graag van het bruidspaar wat hun speciale wensen en voorkeuren zijn voor de huwelijksceremonie. Ik doe mijn uiterste best om aan die wensen tegemoet te komen. Het is jullie dag en jullie moeten je vooral prettig en zo ontspannen mogelijk voelen!

Ik ben vrolijk en enthousiast en dat zal je ook in mijn toespraak terug zien. Uiteraard kan en mag er ook aandacht zijn voor moeilijke of verdrietige momenten in jullie leven en heeft de ceremonie ook serieuze onderdelen.

Ik wil graag samen met jullie invulling geven aan een mooie ceremonie en ervoor zorgen dat het een feestelijke gebeurtenis wordt, waaraan jullie nog lang met veel plezier zullen terugdenken.

Is uw keuze op Jenny gevallen? Geef uw voorkeur aan ons door als u de trouwdatum reserveert.