Stichting Join Us helpt jongeren (tussen de 12 en 18 jaar) die meer sociale contacten zoeken. Elke twee weken ontmoeten de jongeren elkaar in ons jongerencentrum ‘The Basement’ in Malden (Kerkplein 8a), op dinsdagavond van 18.30uur tot 21.30 uur.

Samen worden er allerlei activiteiten die de deelnemers zelf bepalen georganiseerd. Denk aan film kijken, spelletjes doen of creatieve activiteiten. Soms gaan ze er ook op uit om een potje te bowlen of gewoon een ijsje te eten. Deze bijeenkomsten worden begeleid door jongerenwerkers die de jongeren helpen hun sociale redzaamheid te vergroten. Zo kunnen jongeren een passend netwerk opbouwen en behouden. Hier wordt altijd gekeken naar de individuele behoeftes en kansen van de jongeren, het gaat dus om maatwerk

Sociale challenges

In de tussenliggende weken gaat de jongere zelf aan de slag met door hen zelf bedachte sociale challenges. Samen met de jongerenwerkers wordt gekeken naar wat de deelnemers lastig vinden op sociaal gebied, daarbij kiezen ze hun eigen uitdagingen en gaan daarmee aan de slag. Join Us creëert een veilige groep waarin jongeren herkenning bij elkaar kunnen vinden en elkaar kunnen ondersteunen bij hun sociale uitdagingen.

Voor wie is Join us?

Alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar die meer sociale contacten zoeken. Ze kunnen gratis en vrijblijvend deelnemen. Elke 14 dagen (op dinsdagavond) zijn de bijeenkomsten in het jongerencentrum ‘The Basement’ van 18.30 tot 21.30 uur. 

Informatie?

Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar meer informatie? Kijk dan op: www.join-us.nu(externe link).