LET OP: Gemeentepolis: extra spreekuur
De spreekuren om aan te melden voor de Gemeentepolis/Collectieve Aanvullende Verzekering (CAZ) zijn de afgelopen weken heel goed bezocht. Daarom bieden wij een extra spreekuur voor onze inwoners aan. Het extra spreekuur is gepland op woensdag 21 december tussen 9.30 en 12.30 uur. Om wachttijden te voorkomen vragen wij u om telefonisch aan te melden via: (024) 358 83 00. 


De Gemeentepolis is een collectieve zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen, chronische ziekte en/of lichamelijke beperking. Meedoen betekent minder betalen voor méér zorgverzekering. Deze wordt in onze gemeente ook wel de Collectieve Aanvullende Zorgverzekering (CAZ) Heumen genoemd.

De CAZ Heumen biedt verschillende voordelen. Zo betaalt de gemeente mee aan uw zorgverzekering en krijgt u ruime vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen, fysiotherapie, tandartskosten en de eigen bijdrage Wmo/Wlz.

De CAZ Heumen via VGZ of CZ

U maakt zelf de keuze van zorgverzekeraar. Dat kan VGZ of CZ zijn. Per verzekeraar kunt u vanaf 16 november, als ook de hoogte van de nieuwe premies bekend zijn maken uit verschillende aanvullende verzekeringen. De informatie hierover bekijkt u op:

www.gezondverzekerd.nl/heumen(externe link)

Ondersteuning via Formulierenbrigade (SSHB Support)

Heeft u vragen of meer hulp nodig, dan kunt u ook de Formulierenbrigade bellen 06 - 23 84 29 64 en een persoonlijke afspraak maken, zie meer hierover op www.sshbsupport.nl(externe link). De Formulierenbrigade houdt ook spreekuren in Maldensteijn.

Meer informatie

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u terecht bij de afdeling Sociale zaken via tel. (024) 358 83 00 of via soza@heumen.nl.