De energiecoaches in de gemeente Heumen hebben elke maand vaste momenten waarop zij spreekuur houden. U kunt daar terecht met al uw vragen over energie besparen en het verduurzamen van uw woning. Het spreekuur is ook voor huurders en is gratis.

Wanneer en waar?

Elke tweede vrijdagmiddag van de maand in Vintage & More, Bolder 18b, 6582 BZ Heumen, van 13.30 uur tot 16.00 uur. Elke vierde zaterdag van de maand in de Bibliotheek Malden van 11.00 tot 14.00 uur. Het eerstvolgende spreekuur is vrijdag 8 maart in Vintage & More tegelijkertijd met het RepairCafé.

Kom met uw vragen naar het spreekuur. Bijvoorbeeld als u niet weet waar u moet beginnen. Het kan gaan over allerlei kleine maatregelen die geen geld kosten. Wist u dat u wel 20% op uw rekening kunt besparen zonder één cent uit te geven?

Maar ook uw vragen over grote maatregelen, waaronder vloer-, spouw- en dakisolatie, glas vervangen, kieren opsporen, allerlei andere warmte lekken of zonnepanelen. Of over offertes aanvragen en gezamenlijke inkoopacties. De energiecoaches hebben allen een training gevolgd, zijn gecertificeerd en onafhankelijk.  

U kunt natuurlijk ook een huisbezoek door een energiecoach aanvragen via www.heumenduurzaamengroen.nl(externe link).