‘Hoe gaat het met u’? Woont u in de gemeente Heumen, bent u 65 of ouder en heeft u behoefte aan een goed gesprek? Wilt u andere mensen leren kennen? Zoekt u een activiteit om aan deel te nemen? Of wilt u niet alleen naar een nieuwe activiteit gaan? Doe dan mee met Steuntje in de rug! Of attendeer mensen in uw omgeving op deze mogelijkheid. In deze tijden van corona kan een steuntje in de rug prettig zijn.

Sociaal werkers Loes, Elize of Carlien van de organisatie Sterker komen graag bij u langs. Samen met u verkennen zij in een gesprek waar u tegenaan loopt, wat u wenst en wat u een stapje vooruit kan helpen. Uw verhaal staat daarbij centraal. Gun uzelf deze steun en meld u uiterlijk 1 februari 2022 aan. Dat kan via tel. (088) 001 71 21 van Langer Thuis, elke werkdag bereikbaar van: 09.00-12.30 uur. Of mail naar steuntje.heumen@gmail.com. Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Steuntje in de rug is een tijdelijk ondersteuningsproject van de gemeente Heumen in samenwerking met Malderburch en de Zonnebloem. Het loopt tot 1 maart 2022.